حمله تند خداداد عزیزی به یحیی گل‌محمد+ ویدیو| پرسپولیس با دعوا قهرمان شد! عابدینی: در استان خراسان همه تلاش می‌کنند تا ابومسلم را احیا کنیم حمله هواداران استقلال به صفحه شخصی کاریله | حضور مربی برزیلی منتفی شد عمری به باشگاه پرسپولیس رفت شعار هواداران استقلال علیه نظری‌جویباری و محمود بابایی | تجمع گسترده مقابل باشگاه استقلال پایان کار سون در تاتنهام؟ اعتراض آبی‌ها در کوچه بی‌تصمیمی | بازی اسم‌وفامیل شروع شد سوپرجام فوتبال ایران در مردادماه کوچ استقلال و پرسپولیس به تختی بازگشت قایدی به شباب الاهلی اخراج برانکو از چین سلمانی، یاسین نمی‌شود فابیو کاریله، جدید‌ترین گزینه سرمربیگری استقلال مریم باباولدینی، نایب قهرمان کیک‌بوکسینگ جهان درگذشت + علت فوت دختران هاکیِ ایران، نایب‌قهرمان آسیا اوسمار ویرا و کیکه سانچز فلورس گزینه سرمربیگری استقلال| بازی با اسم‌ها برای مقابله با تجمع؟! بلاتکلیف مثل تیم قلعه نویی | دفاع شکننده و خط حمله نابسامان میلاد محمدی، ضعیف‌ترین بازیکن ایران مقابل قطر نتیجه و فیلم خلاصه بازی فرانسه و اسپانیا در لیگ ملت‌های اروپا(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| زیباترین ماراتون سال! نتیجه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی+ ویدیو گل(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| شکست زشت!
سرخط خبرها

ماجرای کرونای بازیکنان استقلال به کجا رسید؟| کابوس کرونا در اردوی آبی‌ها

  • کد خبر: ۸۰۳۶۰
  • ۲۱ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۵
ماجرای کرونای بازیکنان استقلال به کجا رسید؟| کابوس کرونا در اردوی آبی‌ها
شاگردان مجیدی دیشب برای دومین‌بار تست دادند و با این حال با توجه به ابتلای یکی دو بازیکن مثل رضایی به کرونا، حالا همه استقلالی‌ها نگران وضعیت تیم خود در آستانه بازی با الهلال هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، ابتلای دروازه‌بان استقلال به ویروس کرونا باعث نگرانی اعضای این تیم شده است. دیروز مشخص شد که علیرضا رضایی، دروازه‌بان استقلال، به ویروس کرونا مبتلا شده است و در قرنطینه به‌سر می‌برد. این در شرایطی است که برخی اعضای کادرفنی استقلال ازجمله مربی بدن‌ساز و یکی از ماساژور‌های تیم نیز حالت‌های سرماخوردگی دارند و مشکوک هستند و به‌همین‌دلیل به قرنطینه رفته‌اند.

 

هیچ بازیکن یا مربی دیگری علائمی که نشان بدهد فرد به ویروس کرونا مبتلا شده است، ندارد، اما قرار شد آبی‌ها شب گذشته برای دومین بار تست بدهند تا وضعیتشان مشخص شود. براساس قوانین کنفدراسیون فوتبال آسیا، تیم‌های حاضر در لیگ قهرمانان قبل‌از هر بازی باید تست کرونا بدهند تا سلامتی‌شان تأیید شود. براین‌اساس، استقلالی‌ها نیز دیشب تست دادند تا مشخص شود آیا همه بازیکنان شرایط ایدئال دارند یا خیر. در چنین شرایطی، نگرانی‌هایی قبل‌از بازی با الهلال برای اعضای تیم استقلال ایجاد شده است که مبادا نتیجه تست جدیدی از بازیکنان و کادرفنی مثبت شود.


نگرانی اصلی مجیدی برای سیدحسین حسینی گلر اول آبی‌هاست. درصورتی‌که این دروازه‌بان هم با تست مثبت مواجه شود، احتمالا سرمربی آبی‌ها از گلر امید‌ها برای بازی مقابل الهلال استفاده خواهد کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->